T-Shirt Komuniti PHP-Nuke Malaysia
A’kum dan salam sejahtera,

Kami ingin memaklumkan kepada semua ahli dan pengunjung Komuniti PHP-Nuke Malaysia bahawa anda sudah boleh memulakan membuat tempahan T-Shirt rasmi Komuniti PHP-Nuke Malaysia. Berikut adalah maklumat lanjut mengenai T-Shirt tersebut dan cara pembayarannya.

Harga
– Lengan Biasa (berkolar) : RM 25.00 (termasuk penghantaran)
– Lengan Panjang (berkolar) : RM 27.00 (termasuk penghantaran)

Berkenaan Tempahan
Kami hanya membuka tempahan kepada 150 helai yang pertama sahaja. Tempahan yang seterusnya tidak akan diterima. Kami akan mula mencetak dan mengirim t-shirt tersebut selepas menerima tempahan ke 150. Jika kami mendapati sambutan kurang menggalakkan maka kami akan mencetaknya terlebih awal setelah mendapat persetujuan daripada orang ramai. Anda boleh membuat tempahan hanya melalui bank-in sahaja iaitu kepada saudara Xs (shukri) melalui

Nama : Muhamad Shukri bin Mayudin
IC : 790208-05-5043
Nama Bank : Maybank
Nombor Account : 162188317373


Anda juga boleh menggunakan www.maybank2u.com.my jika anda tidak berkesempatan ke bank. Setelah selesai proses bank-in, anda bolehlah menghubungi saudara Xs (shukri) di 0123298782 @ xs@phpnuke.com.my untuk memberitahu bahawa anda telah selesai bank-in duit tempahan T-Shirt berkenaan. Pastikan anda memberi maklumat berikut kepada saudara shukri (Xs) perkara-perkara berikut bagi memudahkan kami membuat penghantaran :

Nama :
Alamat Penghantaran :
Nombor Untuk Dihubungi :
Saiz Yang Dikehendaki (sila nyatakan lengan panjang / biasa) : S / M / L / XL / XXLJika anda mempunyai sebarang soalan bolehlah diajukan di forum. Sekian harap maklum.
Logo akan berada di belakang baju
Dikirim pada Monday, November 03 @ 19:57:53 MYT oleh NeoTech

CONTACT US

Sending

Anda boleh meletakkan headline kami di laman anda menggunakan backend.php atau ultramode.txt. Jika anda berminat menggunakan RSS forum kami anda boleh juga menggunakan backendforums.php. Sebarang soalan dan idea boleh dikemukakan di ruangan Forum yang telah kami sediakan sahaja. Jika ianya dihantar melalui email maka ia tidak akan dilayan. PHP-Nuke Copyright © 2005 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license. Page Generation: 35.1 Saat

or

Log in with your credentials

Forgot your details?